About

Hello! Thank you for visitingΒ Hot Chocolate! πŸ™‚

My name is Messalin Uli Marina Situmorang. I started blogging in the early 2000, and started Hot Chocolate in 2011. I like taking pictures, traveling, reading, eating good food πŸ˜€ , and writing. πŸ™‚

In August 2018, i started my metanoia journey and record some of them in this blog. πŸ™‚ I hope you, readers, would find the writings here useful, and could make your life also meaningful, like mine, by knowing God. πŸ™‚ Because, the most important thing in life is knowing our Creator, our Protector, our Redeemer, our Everything. πŸ™‚

All text and images (unless otherwise stated) are Β© Messa.

Tidak dilarang untuk memperbanyak/mengumumkan setiap tulisan/foto di blog ini, selama masih menjadi bagian dari h0tchocolate.wordpress.com.

If you have any questions about hot chocolate, or just want to say ‘Hello’ to me, feel free to contact me at:

blogmessa@gmail.com

twitter: @hotchocolatejoy

 

Thanks for coming and enjoy! πŸ™‚

God bless you!

 

 

100 thoughts on “About”

  1. lah ini kok about menya singkat buanget tohh.. hehehe.. oke deh mas/mbak Hot.. keep posting yaaa dan salah kenal dari Surabaya… πŸ™‚

    Like

  2. Hehehe … Page About yang paling pendek yang pernah saya baca. Biasanya orang sukanya nulis panjang-panjang, sampai-sampai hampir menyerupai CV πŸ™‚

    Like

    1. huahaha iya mbak Maya, aku kurang suka menceritakan diriku panjang lebar disini, mending menuh-menuhin tulisan deh daripada menuhin ‘about’ πŸ˜€ makasih kunjungannya mbak!

      Like

    1. salam kenal juga mas. selamat datang di Balikpapan kalau gitu πŸ˜€ kalau ada waktu boleh juga kopdaran πŸ˜€ makasih sudah berkunjung ya!

      Like

  3. Maaf ya, qu liat nama blognya menarik. Psti ska coklat. Bole share gk coklt” yg enak” ato cklt yg hrgnya plg mhal s’dunia πŸ™‚

    Like

  4. Halo Messaaaa… ih suka deh layout blognya. Mau nyontek theme ini, tapi jadinya beda banget di aku… huhuhuhu…. gimana caranya sih biar jadi kayak gini? Mau dong diajarin

    Like

    1. Halo juga Ruth πŸ˜€ silakan dicontek, itu theme nya yg “forever”. Kalau mau bikin kolom 4 postingan terbaru di atas, pergi ke customize…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s